RUOKAILU OURASSA

LUONTORUOKAA VILLISTI SAARISTOSSA

Nauti kanssamme kalasta, riistasta, villiyrteistä ja metsäsienistä valmistettua villiruokaa. Ruokalistamme on saanut innoituksensa esivanhempiemme perinteistä ja haluammekin kunnioittaa paikallisia ruokaperinteitä. Pyrimme valmistamaan kaiken itse (leipiä myöten), lähiseudun raaka-aineista ja luomusta mahdollisuuksien mukaan. Vältämme lisäaineita ja pitkälle teollisesti prosessoituja tuotteita. Ruokailu voidaan toteuttaa myös aktiviteettina.

Mikäli et ehtisi lähteä saaristoon nauttimaan luonnosta ja villiruuasta, niin voimme toteuttaa luontoruokailun ja -ohjelman myös mantereelle. Ota yhteys ja kysy tästä vaihtoehdosta!

Tässä pari esimerkkiä menuvaihtoehdoista.

OURAN SOPPA

Maukaus, ouralainen kalakeitto. Kyytipojaksi paikallista leipää ja tyrnivoita.

AHDIN ATERIA

Kalaa loimutettuna, savustettuna tai halstrattuna. Merikarvialaisia perunoita. Tillikastike. Vihreä salaatti. Kyytipojaksi paikallista leipää ja tyrnivoita.

TAPION TARJOILUT

Riistaa, merikarvialaisia perunoita. Yrttikastiketta. Kuusenkerkkäsiirapilla tai paikallisella hunajalla makeutettuja grillattuja juureksia. Leipää ja levitettä.

Kaikkiin ruokailuihin voidaan lisätä alkukeitto, tai -salaatti, ekä jälkiruoka. Oikeudet tarjottavien muutoksiin pidätetään sesongin ja saatavuuden muukan.

KIINNOSTUITKO?

Ajatus tai idea kokous- tai virkistyspäivän ohjelmasta? Kerro siitä meille ja me autamme tilaisuutesi suunnittelussa. Pyydä tarjous ja otamme sinuun yhteyttä!

PYYDÄ TARJOUS TÄSTÄ >>