METSÄSTYSTÄ ULKOMEREN ÄÄRELLÄ

Sorsastus ulkolouodoilla on elämyksellinen harrastus, johon oman mausteensa tuo toimiva noutava koira. Se poikkeaa huomattavasti sisävesien sorsajahdeista.

Jahdit sopivat niin naisille, miehille, kuin nuorillekin - joilla on metsästyskortti. Ilman korttiakin pääsee mukaan, mikäli haluaa pelkällä katseella tai kameralla vangita riistaa.

Jahdit sopivat hyvin myös noutavan koiran koulutukseen. Koiralla tulisi olla perustottelevaisuus kunnossa ja se on nähnyt (ainakin) kylmää riistaa (lintuja) aiemmin. Omia koiriamme treenataan säännöllisesti ja käytetään rodunomaisissa kokeissa harvakseltaan. Vanhemmalla on parhaana tuloksena Nome-B AVO2 ja nuoremmalla AVO1. Jahdit merellä vaativat koiralta kykyä itsenäiseen metsästykseen, niiden kuitenkin ollessa tarvittaessa helposti hallinnassa. Autamme myös mielellämme koirakkoja parhaamme mukaan!
Oppaillamme on kokemusta jahdeista ja jahtien ohjaamisesta useiden vuosien ajalta. He toimivat turvallisesti ja määrätietoisesti. Oppaalta löytyy Matkailun Turvallisuuspassi sekä EA2 kortit.
Metsästyskausi 20.8. - 31.12.

Pyyntitekniikka: Kuvastus


Kelirajoitteet: Myrskytuuli

Henkilömäärä: 1-6 (9)

Hinta sisältää:
  • Venekuljetukset
  • Metsästysluvat alueelle
  • Opastetun metsästyspäivän ja sopivan määrän saalista (ei saalistakuuta)
Pakettiin voidaan tarvittaessa lisätä ruokailu ja majoitus.

Metsästyksen pääasiallinen ajankohta on päiväsaika ja iltalennot.

Mukaasi tarvitset vain aseenkantolupasi, aseesi, säänmukaisen jahtivaatetuksen sekä halutessasi eväät (eväät voidaan sisällyttää myös ohjelmaan/hintaan).

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!