VUOKRAA MAJOITUS OURAN SAARISTOSTA

VIETÄ KOKOUS-TAI VIRKISTYSPÄIVÄ, SYNTTÄRIT, POLTTARIT TAI VAIKKAPA HÄÄT

Miltä kuulostaa höyhenenkevyet yöunet avomeren äärellä? Tarjoamme majoitusta Ouraluodon saarella. Ouraluoto sijaitsee Merikarvian Ouran saariston eteläosassa. Se soveltuu n. 30 henkilön tilaisuuden järjestämiseen, sekä 14 henkilön majoittumiseen. Ouraluodon majoitukset ovat varattavissa 1-3 vuorokaudeksi. Vuodepaikkoja löytyy wanhasta Luotsituvasta ja Ryssänkasarmista. Vietä aikaa ystävien, perheen tai työtovereiden kesken!

Luotsitupaan voidaan majoittaa kerrallaan 8 hlöä. Kahteen eri tilaan. Huoneeseen sisältyy keittiön käyttöoikeus, jossa jääkaappi, kaasuliesi ja takka. Sähkö aurinkopaneeleilla (230 v).

Ryssänkasarmiin voidaan majoittaa 6 hlöä, 2 erillistä huonetta, 3 vuodepaikkaa/huone (rakennus Luotsituvan vieressä), huoneissa hellalevyillä varustetut vuolukivitakat, valaistus aurinkopaneeleilla.

Saunan käyttöoikeus sisältyy vuokraan.

Lisämaksusta siivous 200€, lakanat 20€/hlö ja pyyhkeet 10€/hlö.

Vuokraamme tiloja pääasiassa vain ohjelmien yhteydessä ja/tai venekuljetuksen kera! Kysy tarjous ryhmällesi.

HYVÄ TIETÄÄ!

Ouraluoto on matkailijoiden vapaassa käytössä, eli vaikka varaat itsellesi kaikki majoitustilat on veneilijöillä aina saaristossa maihinnousuoikeus ja alueen tulipaikat ovat yhteisessä käytössä. Ouraluodolle järjestetään kesäaikaan yleisiä venekuljetuksia, jolloin ryhmät tutustuvat myös Luotsituvan näköalahuoneeseen (pe ja la sekä tilauksesta muina päivinä). Ota mukaasi omat lakanat tai makuupussi, ruokailuvälineet ja kertakäyttöastiat. Ouraluodolla oleva kaivo on tarkoitettu pesuvedeksi, sekä saunan kiukaalle löylyvedeksi -varaathan riittävästi juomavettä mukaasi! Saari kuuluu Natura 2000 -suojeluverkostoon, joten kunnioitathan luontoa ja kuljethan vain pitkospuita ja olemassaolevia polkuja pitkin. Tulenteko on sallittu vain nuotiopaikoilla. Roskat ja jätteet on huolehdittava pois saarelta mantereelle!

KIINNOSTUITKO?

Ajatus vai idea kokous-, tai virkistyspäivän ohjelmasta? Pyydä tarjous ja otamme sinuun yhteyttä!

PYYDÄ TARJOUS TÄSTÄ >>