LAMMASPAIMENLOMAT

Vietä unohtumaton loma lammaspaimenena saarella, Selkämeren Kansallispuiston pohjoispuolella!
Haemme saarellemme "lammaspaimenia", jotka lomailun ohessa huolehtivat lampaiden tarpeista. Paimenlomaidea on sama kuin Metsähallituksella, jonka kanssa toimimme yhteistyössä.

Lammaspaimenet majoittuvat piskuisessa mökissä ja saunovat erillisessä saunarakennuksessa, jossa lasitettu terassi takkoineen sekä mahtavine näköaloineen ulkomerelle. Majoituspaikkoja mökissä on 2+2 ja saunamökissä voi myös tarvittaessa nukkua kaksi henkilöä. Varusteina mm. keittolevy, kahvipannu, astiat, pieni kaasujääkaappi ja kaasugrilli. Talousvesi kuuluu vuokraan (40l) ja se annetaan mukaan maista (varaa mukaasi juomavettä!). Ulkona on erillinen ulkowc eli "huussi" (kompostikäymälä) ja saunan yhteydestä löytyy uimalaituri. Saaren koko on n. 2 ha ja se on kokonaan paimenten ja lampaiden käytössä. Saarella on hyvät kuuluvuudet kännykälle ja netti tomii (ei Wifiä). Paimenlomalle ei voi ottaa mukaan lemmikkiä.

Lampaiden "paimentaminen" on helppoa; lasket ne vain päivittäin ja katsot, että niillä on kaikki hyvin. Annamme tarkemmat ohjeet paikanpäällä. Aikaa leppoisaan lomailuun jää runsaasti!

Lammaspaimenlomat alkavat pe 1.6.2018.

Hinnasto

Viikko pe-pe 600€
Arkiviikko su-pe 350€

Hinnat sisältävät kuljetukset. Mikäli et tarvitse kuljetusta saat 10% alennuksen lomasta.


KUVIA TULOSSA!!